L’alimentació a l’escola

Els àpats formen part de l’activitat quotidiana a l’escola bressol. A la nostra escola creiem que aquests són dels moments més importants en la vida dels infants per tal d’adquirir uns bons hàbits d’alimentació i d’autonomia; i és per aquesta raó que intentem que els infants participin activament de l’estona d’esmorzar, de dinar i berenar fins arribar a ser autònoms per menjar sols. Des de la nostra escola donem un tracte personalitzat a cada infant responent a la seva diversitat personal.

Posem a l’abast dels infants els estris adequats a la seva edat: gerres petites, gots, culleres i forquilles tant al menjador com a les classes perquè puguin fer per ells mateixos acompanyant-los quan cal.

El nostre centre disposa de servei de càtering al migdia (per dinar) tot i que aquest és opcional; doncs els infants que vulguin poden portar-se el menjar de casa.

El servei de càtering el realitza l’empresa Bon Paladar de Manlleu. S’elaboren diferents menús diferents en funció de l’edat.Cada família té un calendaris amb el menú diari corresponent.


cuina